lunes, 3 de marzo de 2008

Esta soy yo







Esta entrada no tiene nada de cultural, informativo... solamente es para comparar mis nuevas gafas con las antiguas. Creo q es la primera vez q pongo mis fotos asi tan a saco.



Os las presento.Estas son mis nuevas gafas, un pelin grandes quiza?
Creo q tengo cara de arabe... mama, q yo soy medioazteca!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

JAajaJajajajjajajaJajajAajaj, NENA!!! però que fas penjant un a foto teva amb la tovallola al cap!!! jajajjajajaja.. aixx... ai k ver, te hace falta una fotografa que te asesore, jajaja, k no es para Pedro, sino para todo el que entre jajajaja.
Les ulleres molt xules, aviam k tal en directo :P
Petonarru:*
Jorg.

patirke dijo...

ajjajaja nena, soc aixi jo! des q em veu grabar amb la tovallola al cap no he tornat a ser la mateixa, tinc molt de sexapil jajajaj

Markus dijo...

Les noves son les més quadrades oi? M'agraden més les noves doncs, et donen un aire modern. Per cert, dius que en tens 27 però sembles més jove. Que et conservis així per molts anys!

Per cert, segur que t'encanta fer regals perquè darrere teu hi ha un rotllo de paper d'embolicar :P

Salut i fins aviat!

patirke dijo...

doncs si cricket, has donat en el clau! ets com el sherlock holmes!!!
a part q m'agraden fer regalets, a casa meu sempre embolico jo els q fan la resta de la familia. i en vaig comprant quan veig un de xulo.
merci per lo de les ulleres. i si, n'acabo de fer 27 i sembla q tingui vint-i-poc pero q hi farem... a mi sempre em demanaven el dni! em queda el consol de saber q quan tingui 40 encara em podre lligar un de 18 ;)

DaeConE dijo...

Son muy chulas! zi zeñó! Pero prefiero vértelas in person jeje! Seguro q te quedan mejor en vivo y en directo! 1 besote!

necsak dijo...

Molt xules les ulleres!!...
ajajaj...pero el primer que he pensat es en el momento pedro...ajjaj si pedro dice que coma, como...amb la tovallola al cap! ajjaja..
quan vulguis unes classes de photoshop :p

petonetsssss wapaaaaaaaaa